Landgoed I Magnoni wil zich inzetten om, samen met stichting De Vakantiebank, enkele gezinnen een heerlijke vakantie te bezorgen. 
 

Omdat iedereen op vakantie moet kunnen!

Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie en recreatieve locatie in Nederland, en nu in samenwerking met
Landgoed I Magnoni ook in Italie. Om even los te zijn van de thuissituatie en nieuwe energie op te doen.

Landgoed I Magnoni wil het één of twee keer per jaar mogelijk maken voor een gezin om naar Pergola te komen en te genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie. Stichting De Vakantiebank selecteert het gezin, wij halen ze op op de luchthaven van Ancona. Ze verblijven volledig verzorgd in één van onze appartementen en uiteraard laten wij met veel plezier enkele hoogtepunten in deze prachtige omgeving zien. 

We hebben echter niet de mogelijkheid om ook de vlucht van Weeze naar Ancona te financieren. En daar is deze niewsbrief voor. Wij vragen jullie hulp hierbij. Jullie weten hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op ons prachtige landgoed, te genieten van de heerlijke maaltijden van Annelies en niet te vergeten van de ovenverse pizza’s.

Help daarom Stichting De Vakantiebank om de kosten van de tickets naar Italie voor de gezinnen te bekostigen. 

Dit kunnen jullie doen door een bijdrage, onder nadrukkelijke vermelding van
Vluchten I Magnoni, over te maken naar:
IBAN: NL 44 ABNA 0430 717 695, t.n.v. Stichting De Vakantiebank

 

 
B van K-V

Wij zijn een gezin vader moeder dochter van 14 jaar en 2 uitwonende dochters. Ik zou graag onze jongste dochter en haar vader en mij een vakantie gunnen omdat we nog nooit op vakantie zijn geweest. Onze dochter is al vanaf haar 10de haar mantelzorgster van mij (moeder) ik ben namelijk minder valide was ooit vanaf mijn middel verlamd maar kan gelukkig door hulp van het gezin weer lopen enz. Over een aantal jaar zal ik helaas in een rolstoel belanden en wil zo graag nog 1x met zijn 3en willen genieten, even het verstand op 0 hoofd leeg maken en na de vakantie er weer met frisse moed tegenaan. We leven van een uitkering omdat mijn man een eigen bedrijfje had maar dit door ziekte heeft moeten stoppen. Ik hoop dat we gekozen worden om lekker te genieten. 

Veel dank, Annelies en Barend