Een Luxe verwenvakantie op I Magnoni

 

Wilt u er met uw partner eens lekker tussen uit en zoekt u een leuk verblijf? Dan zijn onze Luxe verwenvakanties, in de maanden juni en september, iets voor u!

Er lekker tussen uit met net iets extra’s. Even nergens aan denken en lekker ontspannen. Wij regelen de rest en bieden u tijdens de Luxe verwenvakantie:

  • elke ochtend een heerlijk vers ontbijt,
  • ‘s middags een uitgebreide lunch, indien u dat wenst,
  • ‘s avonds een diner van I Magnoni of als deze er niet is, dineert u in een van de restaurants in Pergola (wij kunnen u brengen en/of halen, zodat u lekker kan genieten van een mooi glas wijn bij het eten),
  • een rondleiding in een lokaal wijnhuis met aansluitend een proeverij,
  • één dagdeel gebruik van sauna en hottub boven op de heuvel met een prachtig uitzicht waar u kunt genieten van rust en privacy.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en worden deze elke dag rechtgetrokken. Om de drie dagen worden de bedden verschoond.

Er zijn voldoende handdoeken beschikbaar en er ligt een badjas voor u klaar. Bij aankomst vind u op uw kamer een heerlijke fles wijn.

De eindschoonmaak is inbegrepen.

Voor een Luxe verwenvakantie betaalt u slechts € 135,– per persoon, per dag (minimaal 3 dagen). Dit is inclusief de diners op I Magnoni en de vooraf besproken diners bij een van de agriturismo’s in de omgeving (à la carte tegen meerprijs).

Mochten er meer/andere wensen zijn, dan zijn deze bespreekbaar en indien nodig tegen betaling te regelen.

 

Landgoed I Magnoni
Aan tafel bij i Mangnoni
hottub
sauna op I Magnoni
La dolce vita